View Single Post
Staro 05.11.2023., 18:11   #26
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Evo, nekakvog malog iskustva imam sa go pro programom i Filmorom, a i probao sam sa Da vinci, ali mi je bio prekompliciran. Isto mi je trebalo nešto jednostavno, ko za mobitel ali opet da mi da malo više slobode i tu mi se je filmora pokazala super. Skroz jednostavna i laka za naučit a da se i neke naprednije (barem za moje potrebe) kerefeke napravit... Kupio sam onu tj tad nije bilo godišnje ili doživotne licence nego samo ova trajna... Pa su probali sjebat prošle godine postoječe korisnike da ako žele novu verziju da moraju platiti novu, ali sam popustom, licencu. Nije im prošlo i dobili smo nadogradnju bespaltno, onako kako je i pisalo kad smo kupovali filmoru. Išli su se ciganit ali jebiga... program je stvarno super.
u početku kao noob, svaki je kompliciran no Filmora još 7 ili 8 verzija je mene tad privukla jer je imala gotove template za tranzicije, text, efekte i sl. samo je trebalo izabrat i stavit na time line.
ali onda sam vidio na YT "velike" VLOGere kako rade color correction jer ovo osnovno iz Filmore nije dovoljno za detaljniji rad. i tad sam "prešao" na Premier pro i to onu jogurt verziju sa svim featurima enejbalima. naravno 100x kompliciranija ali puno više opcija.

i tad je Filmora dosta zaostajala no polako su uhvatili korak i sad Filmora X ima puno opcija ali su mijenjali nešto i kad recimo hoću split isječka, filmora odma desni dio isječka (koji zadržavam) spaja sa predhodnim iako ja to neću. premier ostavi blank dio pa ja onda odredim šta dalje. i tak ima nekih čudnih rješenja. ali i dalje je jedostavnija za povremeno korištenje bet gubitka na kvaliteti kod recodinga. imam ju kao sekundarni Si za kraj ono njavažnije : nijedam program nema bugova,freezova ili sudden death. rade stabilno.

Thule nosač
quazar912 je online   Reply With Quote