Citiraj:
Autor Wolverine
Na E36 je držao dve godine a onda sam prodao auto tak da ne znam. Vidjet ćemo sad tu na M54 koliko će držat. Uvijek gledam uzet Elring. Ovaj kit je Elringov i fakat je mekan. Vidjet ćemo kako će držat.
|
Ak ikad budeš u mogućnosti, stvarno kupi paralelno novi elring i novi bmw, mislim da ćeš shvatiti
Citiraj:
Autor Wolverine
Baš sam danas mijenjao brtve i mislim da je netko ranije mijenjao ali samo brtvu na poklopcu, ove ringove na puškicama matica i oko portova svjećica nisu neko vrijeme jer su bili kamen a ne guma.
|
Tak je na svakom mojem M54 bilo, brtva je bila još i dobra kak su ove gumice oko svećki i šraufova bile.
A na S62 je netko odlučio da je previše muke na vozačkoj strani promijeniti brtvu, treba malo više zajebancije zbog položaja cijevi dovoda goriva.
Sram me uopće pokazat kakav je unutra, jer ovi ga nisu valjda iznad 4000 okretaja digli. Jadan.
Citiraj:
Autor Wolverine
Haha, jebeno, izgleda super. Podsjetilo me na moju avanturu wet sandinga pa poliranja E90-ice. Onak par dana posla ali je vrijedilo. Ta boja mi je mrak, sviđa mi se kako ovisno o kutu i koliko ima svjetla mijenja nijanse. Tako je kod mene Monaco plava znala ić od plave do ljubičaste 
|
Sljedeći put kad kupujem auto moram lak malo bolje pogledati i uzeti u obzir kod odluke.
Citiraj:
Autor Wolverine
|
Bez da ih uživo pogledam, ne vjerujem nikome da su original. Ali 2.5k bih za NOS dao. Kakve ubijene 65ice se prodaju, kriminal.
Nu sa svojim dobio dva seta. Jedan set je dobio krila za 1500€ jer jedna felga bila jajasta, i to se ekipa jagmila tko će kupiti! Kaže mi lik koji je pokupio da su bile najjeftinije i da je zato usred godišnjeg odmora navratio "usput" kao
Ove koje sad imam jesu original, ali nisam imao vremena čekat na one poljake kod kojih je Sreten dao raditi. Ne javljaju se na telefon, mailove. Modus operandi je pošalješ felge u kutijama i u svaku napišeš što treba i adresu za slat nazad. Navodno ne rade nikakvu papirologiju. Vrijeme čekanja je bilo 3 mjeseca. Rekoh, rizik + čekanje, nije mi vrijedno. Lokalno dao pjeskariti i plastificirati.
Zanimljivo kak danas stavljaju jednostruki lanac a M42 (318is) je imao dupli. 
|
Uzmi i simplex iz M54 i usporedi s krizmenim lančićem u novim motorima, nije čudo da se rastežu i preskaču.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Jako lijep primjerak
Ma problem je u tome da se danas auti ne rade da traju vec da se mijenjaju svako malo. Pa vidim ovdje gore - uzme se vecinom auto na Leasing do 3 godine, nakon 3 godine - novi. I to je to.
|
Svjetonazor generacija mladih iz 90ih se drastično mijenja, tak da se kapitalizam sjetio to iskoristiti. Ljudi koji sad imaju 20 godina nemaju pojma da je nekoć bilo kupiš jednom i posjeduješ. A ne ove fore sad, nemrem više ni najnoviji adobe acrobat nit office kupiti bez neke vrste pretplate.
Što manje posjeduješ, više si ovisan o ponuđenim opcijama. U tom smjeru se krećemo.