Citiraj:
Autor tomek@vz
Mislim da ti kolega zeli objasniti da ides grlom u jagode a nisi dao osnovne informacije niti o Hardweru niti o Softweru na kojem imas te probleme. Ovo je zasad jos barem kolko-tolko tehnicki forum i za rijesavanje tehnickih problema potrebne su tocne informacije za razliku od linije i prorocanstava Babe Vange i Astro programa na telki (mozda da tamo probas sa ovakvim pristupom? ).
P.S. jebote sta fali buba na forumu...
P.P.S. Jesi probao bootat neki Linux i vidjet dali se isti problem tamo manifestira? 
|
nisi dao osnovne informacije niti o Hardweru niti
o Softweru
Tko je god pomno pročitao vidio je gdje se spominje o kromu te mozzili.
nisi dao osnovne informacije niti o
Hardweru
isti je problem na više uređaja,a ostatku postova i druge kolege imaju isti problem,eh sad ako mi svi ne koristimo isti uređaj

po svem tom,tema je u
softverski problemi
apsolutno se slažem s
razliku od linije i prorocanstava Babe Vange i Astro programa na telki ja ne čitam misli niti gatam u grah da znam što se točno misli s provljivnjem nekavih fora koje su možda netkome zanimljive a ja ih ne razumijem.
Također i s ovim
mozda da tamo probas sa ovakvim pristupom? Ako te nešto zanima,upitaj me kao normalna osoba i drage volje ću odgovoriti koliko god mogu,bez ne potrebnog baljezganja i zagonetki koje ja očito ne kužim,jbg sorry ostario sam pa nisam više moderan.