Citiraj:
Autor Wolverine
Ali fakat ne kužim tu averziju prema LPG-u. Tak mogu reć da je blasfemija imat dizel u BMW-u ili još gore Alfi. Ono, umjesto uglađenog zvuka šestaka imaš roktavu štemericu pod haubom 
|
Jalna ekipa, pusti to, bitno je da si ti guštaš. Za autom će se okrenuti makar imao kremenko pogon.
Citiraj:
Autor Wolverine
|
Poklopac ventila javi kolko ti bu zdržal jer su meni svi proizvođači osim oriđiđi BMW bili već iz pakiranja plastični u usporedbi. Nu nedavno sam na jednom SLK200 morao isto potvrditi: mercedes org >> victor reinz & elring
Isto tak, ak netko naleti da netko prodaje originalne Styling 65 (mora bit i originalna boja), u maksimalno dobrom stanju, dogovorit ćemo cijenu.
Jedino mi ostalo što me bode (na sreću samo) u (jedno) oko.
--
Ovo krme dolje me koštalo 60h poliranja
Prethodni vlasnici su lijepo nakalemili nekakvih flekavih ostataka, sve površine su bile u banani, ali šajbe apsolutno katastrofa. Kao da je netko nanio "keramiku" i odmah nakon toga zašpricao auto najtvrđom vodom i naravno bez da je obrisao kapljice. Četiri puta sa cutting pad/politurom na mjestima trebalo prelaziti.
Šajbe i do šest puta sa, ni pet ni šest, već sredstvom za čišćenje ceran špareta. Ničim drugim nije išlo dolje.
Prst je tu samo da pokrije sunce, pokušao sam uhvatiti da se dobro vidi. Šajba je maksimalno očišćena
Prije na primjeru retrovizora:
Poslije:
Preostalo mi je popravak farova, legli jadni od umora, to ću ovih dana.
I finale, na suncu je auto plav, a ne "carbonschwarz"

: