View Single Post
Staro 04.11.2023., 20:08   #18076
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Kakva je sezona 3? Prva mi je bila odlicna a druga uzas, toliko ubrzano sve nesto, kao da je netko drugi preuzeo pisanje i samo htio da zavrsi seriju.
Meni je i druga nije bila nelosa Treca mi je isto dobra, ima dosta easter eggsa. To je (skoro) uvijek tako. Prva sezona ima neku novu ideju, postane uspjesna a onda izmisljaju dalje ili jos gore, izmisljaju prequel.

Kad smo vec kod prequel, google mi izbacio da se snima Dune Prequel. Valjda bazirano na Sisterhood of Dune. Procitao sam Prelude to Dune i Legends of Dune serije i onako, nisu me se bas dojmile. Drugaciji nacin pisanja od Franka, eksplicitniji. Frank je ostavljao citatelju da sam shvati odakle zacin, crvi, mentati... A Brian i Kevin to pojednostavljuju za valjda siru publiku. Plus izmisljaju materijal na osnovu oskudnih natuknica Franka. Great Schools of Dune seriju knjiga nisam procitao al' mogao bih barem probati. Vidim da su ova dvojica nadrobili toga: Dune prequel series.

Btw, "The project had scored early criticism for its lack of female creatives aside from Herbert's granddaughter, Kim, especially given it's meant to be a female-driven story."

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote