View Single Post
Staro 03.03.2006., 00:14   #18
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Xedni
Asrock sam po sebi proizvodi onako ploče više za ured. Ovdje nije stvar u tome da je on napravio ploču, nego on koristi Uli chipset... korištenje tog novog čipseta je za početak bio veliki rizik... Ali ispalo je da je kombinacija predobra... i stvarno jeftina...

Nakon promjenjenih mnogo čipseta i platformi, procesora, opet sam na asrocku... dual sata2 939... Nemam nijednu zamjerku na ploču... temperature su izvanredne, iako se jedan lega žalio da mu se grije SB.
Ono što jako cijenim kod asrocka, što drastično smanji cijenu je i bundle sa kojim dolazi... samo ono neophodno, jer ako ja oću nešta drugo , neke drugačije kablove, priključke, pa kupit ću ih si...

Stvarno svaka čast... iako se prije nije nešta pokazao... i bio je u kategoriji PCchips matičnih ploča, podhvat sa ULIem ga je svrstao mnoogo više... I ne samo sa uliem i amd platformom, nego i sa intel platformama... Mnogi ljudi ne klokaju svoje računalo, a asrock pruža stabilan rad za nisku cijenu... što je svima nama super... jer nismo švabe ili ameri da svaki mjesec kupujemo najbolje za samo jedan mali dio plaće
u potpunosti se slažem s tobom, rade zasada odlične ploče, vidjeli su budućnost u ULi čipsetu, i uspjeli su.

sve što si napisao bih i ja rekao.

zadnje dvije rečenice su posebno dobro pogođene. u njima je bit.

: goood :
Gabre je offline   Reply With Quote