View Single Post
Staro 02.03.2006., 23:59   #17
Xedni
a.k.a. Krompirator™

Xedni's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Asrock sam po sebi proizvodi onako ploče više za ured. Ovdje nije stvar u tome da je on napravio ploču, nego on koristi Uli chipset... korištenje tog novog čipseta je za početak bio veliki rizik... Ali ispalo je da je kombinacija predobra... i stvarno jeftina...

Imao sam prije 2 asrock matične ploče... Nisu baš bile pre dobre za klok, ali su uvijek obavljale svoj posao... čak često su i temperature bile manje nego na nekim soltekicama u doba socket 478...

Nakon promjenjenih mnogo čipseta i platformi, procesora, opet sam na asrocku... dual sata2 939... Nemam nijednu zamjerku na ploču... temperature su izvanredne, iako se jedan lega žalio da mu se grije SB.
Ono što jako cijenim kod asrocka, što drastično smanji cijenu je i bundle sa kojim dolazi... samo ono neophodno, jer ako ja oću nešta drugo , neke drugačije kablove, priključke, pa kupit ću ih si...

Eto... osim te asrokice u kompu na polici mi stoji još jedna s478, koja je koštala 285 kuna... i koja će sutra biti namontirana u komp sa 2.4 Intel procesorom... Mislim da je to super za konfu na kojoj će se raditi većinom programi, gledati filmovi i slušati mp3...

Stvarno svaka čast... iako se prije nije nešta pokazao... i bio je u kategoriji PCchips matičnih ploča, podhvat sa ULIem ga je svrstao mnoogo više... I ne samo sa uliem i amd platformom, nego i sa intel platformama... Mnogi ljudi ne klokaju svoje računalo, a asrock pruža stabilan rad za nisku cijenu... što je svima nama super... jer nismo švabe ili ameri da svaki mjesec kupujemo najbolje za samo jedan mali dio plaće
Xedni je offline   Reply With Quote