Citiraj:
Autor andy91
Ok za buku slažem se, ali savjetujem da provjeriš probleme oko crijeva koje služi za špricanje vode i cijelu tu konstrukciju, a i na par review-ova sam vidio da brtva od spremnika loše drži pa sve curi.
|
Citiraj:
Autor medo
Konkretno iz prve ruke ti mogu usporediti Lidlov dubinski od 120€ sa Karcher Puzzijem 10 od 900€ s kojima sam radio u razmaku tjedan dana.
Parkside iz Lidla odradi posao ali je muka s tim raditi. Spremnik za čistu vodu je samo 4L što je jedva dovoljno za oprati pola dvosjeda. Ne pomaže ni to što ne šprica ravnomjeran tanki mlaz nego šprica jače po strani. Nastavak za tepih je beskoristan na tepihu - ne povlači vodu. Morao sam izvlačiti s malim nastavkom. Ispuštanje prljave vode je nespretno. U radu smrdi na ulje i plastiku kao Parkside bušilica i iritantno je bučan (high pitched noise).
Puzzi je skup i velik i to su jedine mane. Milina je raditi s njim u odnosu na kompaktni Parkside. Puno više posla napraviš u komadu i još k tome puno brže a prljava voda je u kanti koju izvadiš i izliješ u WC i tjeraj dalje. Dva punjenja i operem sve siceve na autu s njim.
Btw: Karcher 4002 je funkcionalno skoro isti drek kao i taj Parkside. Vjerojatno ima bolje nastavke.
|
Citiraj:
Autor damba_
Osobno koristim Karcher SE 6.100 i po meni je odličan.
Nije glasan, dobro izvlači vodu iz tkanine, dobiješ sve priključke s njim i možeš ubaciti vrećicu i koristiti ga kao običan usisavač.
Vidim da su sad cijene od 380€ i više.
Ako ti je to previše, pogledaj BISSELL SpotClean Pro.
Cijene se kreću od 200€ naviše.
Prije nego sam kupio Karcher razmišljao sam o kupovini tog Bissella.
Ima dosta dobre recenzije i čini mi se da je dobar za kućnu upotrebu.
|
Hvala vam puno ekipa na povratnom infu!
Da izgleda da taj parkside mora još žganaca pojesti... ulazni karcher je onak 400€ a ako je sličan kao parkside onda nema nekog smisla
Idealan mi se čini BISSELL SpotClean Pro za moj use case za svojih ~200€
Hvala još jednom!!!