Kao stari ljubitelj Nexusa, imao sam zbilja visoka ocekivanja jer mi je ovo prvi Pixel. Hej, ipak je to gugl fon i koristim valjda sve gugl usluge i to mora biti top iskustvo... mora biti bolje nego iskustvo na Samsungu koje je btw bilo bez greske (Samsunga sam u 4 godine samo dvaput factory resetirao).
Realnost je, nazalost, da od nultog dana s Pixelom brojim neke problemcice i softverske nelogicnosti. Mislim da se svi sjecaju tih postova, da ne ponavljam.
Moje misljenje je da je guglova inacica androida (pixel experience, kako ga vec zovu), debelo otisla na kvasinu i sama cinjenica da se na A14 veselimo razdvojenom volume slideru za poruke i pozive je, onak, hilerijus.
Zasto uopce jos uvijek imam ovaj fon? Jer ima dobre fotke i bateriju kojoj (jos uvijek) mogu vjerovati da ce izdrzati dan i pol-dva. I cinjenica da sam dao punu cijenu za njega i ima tek nepunu godinu i ne mogu sad tek tako dati 600+ eura za nekog Samsunga/Horora jer imam i druge financijske prioritete. Kad mi dijete dodje u fazu da mu mogu reci "stani mirno, fotkam te" onda cu komotno reci pa-pa Pixelima i ici na nesto sto nudi puno vise, puno stabilnije i za puno vecu cijenu. Apsolutno nemam problema s tim.