Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2023., 18:20   #70262
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Taj motor je i u F40 (118i, 100 kW) i ne osjetim da ima 3 cilindra. Dobro je izolirano sve, kod pokretanja malo jače zatrese, ali trenutno više trese jer je sjeban nosač motora. Dok je sve ok, ne bi čovjek rekao da ima 3 cilindra. Već sam pisao, ovo mi je drugi s istim problemom, ostatak flote ima isti problem. Uz LED svjetla, još jedna stvar koja odlazi. Na starijim rabljenima je vjerojatno već zamijenjeno, ali tko će znati.

Automatski mjenjač je savršen, mijenja onako kako bi ja i ručno mijenjao, a i na uzbrdicama/nizbrdicama radi kako treba.
U zadnja dva tjedna, par kolega je završilo na šlepi. Auto izbacio transmission problem i ne ide dalje, pa eto, možda još jedna potencijalno problematična stvar na koju treba paziti.

Pod garancijom su pa će se riješiti, ali ako se planiraš boriti s tim na rabljenom bez garancije, nadam se da imaš dobar bunar pun novaca

U svakom slučaju, odvedi ga u ovlašteni na provjeru prije kupnje.
Ovdje mi ovlašteni pošalje i video svega, pa vjerujem da je to uobičajena praksa kod BMW-a.

Usput, od svega što si nabrojao, BMW vjerojatno ima najmanje prostora u gepeku i najmanje prostora za putnike straga, pa ako ti je to bitno, gledaj drugdje. Iskreno, koliko god ne volim VW i Golfa, ima daleko iskoristiviji interijer.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote