01.11.2023., 17:26
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor Disco
Vjeruj mi popravilo mi je winse više puta na taj način, doma sam radio 1, ali na poslu sam to napravio više puta. Znam da je uvijek bolja friška situacija, ali u enterprise orkuženju gdje netko ima omanju hrpicu razno-raznih programa za koje ni sam ne zna čemu mu sve služe je uvijek brže i jednostavnije skarabuđit da radi u npr 1-2h, nego izgubiti 8+h da mu sve napraviš ispočetka. Plus korisnik nema to vrijeme, mora radit.
Hvala za BT prijedlog. Čudilo me kako se identičan problem dešava i u Ubuntuu i u Mintu, onda skužim da su oba bazirana na istom kernelu/distribuciji ili kako se to već veli kod Linuxa.
Ugl, ovo mi služi za učenje, winsi su mi i dalje go to OS na laptopima jer baterija traje osjetno dulje čak i nakon što sam instalirao neko čudo na Linux za uštedu (3 slova nešto, ne sjećam se imena, ali interneti su to preporučili).
|
TLP  Pocinjem se pitat jel uopce itko cita tutorijal
A kaj se ovog nacina upgrejda tice - ima distribucija koja to dozvoljavaju (OpenSuse na primjer) al ni u snu tako nebih radio - uvijek volim to drzat na oku da unaprijed znam kaj moram popravljat nakon upgrejda 
|
|
|