Citiraj:
Autor Disco
EDIT2: zab napomenut, linux tj bar mint nema ugrade sa live-a, samo ponovni install...e to nije kul.
Nego pitanjce, ima li linux neku varijantu device managera pa da npr diseableam BT za stalno, a ne da mi se ponovno upaljen kod svakog restarta (ovo win npr pamte ako ga samo ugasim, a ne diseableam...)?
|
???
Izmjenis verziju sa postojece na onu koju zelis azurirat u /etc/apt/sources.list i lupis apt update && apt upgrade. Default na svim Debian based distrama.
https://itsfoss.com/upgrade-linux-mint-version/
Sto se BT tice - pa iskljuci ga jednostavno u softweru i amen. Ako ga bas zelis na HW razini iskljuciti morao bi disejblat loadanje kernel modula zaduzenog za to (nikaj kliki klik).
Citiraj:
Autor xlr
E da, totalno glupo ali nemam pojma gdje upisujem taj GDK_BACKEND=x11.
|
U konzolu? Al napominjem opet - samo ako je Wayland aktivan - ak nije - ne moras. Dakle da nebi bilo zabune:
1. otvoris terminal
2 upises "GDK_BACKEND=x11 remmina"
I otvoris na taj nacin Remmina aplikaciju u X11 modu.
Kaj se tice Steam Link problema nemam pojma kaj bi ti reko, kod mene radi bez greske:
1. glavni komp spojen na 1GB LAN kablom
2. Ipad spojen na WIFI, instaliran Steam Link - radi
3. Samsung smartphone spojen na WIFI, instaliran Steam Link - radi
Da tebe mozda kvaliteta lokane mreze ili preslaba grafa ne zezaju? Znam da sam imao slicnih problema na Ryzenovoj integrusi i kad je komp visio na WLAN-u. Odkad je RX6600 u kompu i komp na LAN-u nema problema.
Citiraj:
Autor xlr
Jedna radnja vodi ka tri otvorena taba s guglom 
|
"Those are rookie numbers"