Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.10.2023., 17:56   #70235
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Još uzmem hak članstvo, 2x izmjena gume badava, a isplatiš si več na 1 izmjeni
Imaj na umu da ti nemaju svi njihovi kooperanti (il kak se to vec strucno zove) mogucnost mijenjanja guma na svim velicinama felgi. Znam da tu oko mene di sam mijenjao su me uvijek pitali jel veca guma od 17''.
I pazi da zoves na vrijeme jer ti se tu u ZG ceka po 3 tjedna ako u krivo vrijeme nazoves pa onda gledaj gdje ima raniji termin u blizoj okolici..
Je nesto jeftinije ali moras paziti, svakako jedan od razloga sto sam presao na cjelogodisnje.
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ak guma ima oznaku tri vrha to je zapravo zimska, tak da nema ne prihvaćaju.
A ja zivio u zabludi da je M+S oznaka da moze na snjeg.

https://automania.hr/znate-li-razlik...-s-oznakom-ms/

Citiraj:
Tako oznaka M+S postaje prošlost na zimskim gumama, a trenutačno uz oznaku M+S obavezno treba stajati trokraki planinski piktogram s pahuljicom u sredini što je obavezna oznaka za sve zimske gume. Dosadašnja oznaka M+S od početka 2018. godine više nije dovoljna za nove zimske gume. Međutim postoji prijelazni period do 30. rujna 2024. godine, do kojeg će se kao dio zimske opreme uvažavat već proizvedene gume s oznakom M+S. Novi simbol zimskih guma temelji se na višim standardima koje guma mora ispuniti. Dok guma samo s oznakom M+S ne mora ispuniti kriterij zimskog testa, za dobijanje simbola u obliku ‘piktograma s pahuljicom’ gume će morati dokazati minimalnu kvaliteu na testu na snijegu.
hash je offline   Reply With Quote