Citiraj:
Autor Dottore
Zaboravi na MX Keys. Opet češ biti nezadovoljan, a pogotovo završna obrada jako srozala - usudio bi reći kao MS Industrial. Na tvom mjestu bi gledao Keychron.
|
Uzeo MX Keys nedavno i završna obrada mi izgleda puno kvalitetnija nego kod bivše Logitech Illuminated s kojom je mogu usporediti jer sam je imao godinama.
Prvo po pitanju tipki koje su već u startu kod prethodne bile takvog mehanizma da su više "plivale", a samim tim su bile podložnije uvijanjima kod većih tipki (naročito space, a donekle i shiftovi), a i pucanju (2 tipkovnice mijenjao radi 2 puknute tipke, po jedna na svakoj, a prethodno tome sam par puta spašavao polupuknute tipke, ispravljao mehanizam i sl.). Drugo po pitanju tiska/graviranja naših znakova koje mi izgleda kvalitetnije nego ranije i na oko izgleda da će duže izdržati. A treće po pitanju osvjetljenja koje je kvalitetnije gdje čak i naša slova svjetle dok su na prethodnoj tipkovnici svjetlile US oznake, a naše bile u (polu)mraku...
E sad, neću pametovat kako će to sve izgledat za 2, 3 ili 5 godina, ali meni osobno to trenutno izgleda kvalitetnije i nadam se da će tako i ostati jer za cijenu koliko košta (duplo od prethodne) ne bi baš bilo prihvatljivo da je za godinu ili dvije moram mijenjati