Kasno palim bas isa vidit jel iko išta odgovorio!
Hahah znaci živa je suora, jesi sve switcheve morao mijenjati na kraju ili samo ove koje chatteraju?
Ah UltraX slazem se da je vjerojatno najbolja s-switch tipkovnica, dostupna smrtnicima, nisam je imao ali sam puno puno puta tipkao na njoj u lokalnoj igraonici i mislim cak da je u skoli bila, ima puno puno godina. Mislim da je kostala ispod 200 kn u to doba, a bila je bomba.
Imao sam tu cherry i chatterala mi je... Osjecaj tipkanja je bio okish al nije radila dobro za moj stil pisanja(ne udrem tipku skroz do dna nego lagano dok ne osjetim klik, i to vjerojatno radi probleme i mehanickima ali i nekim membranama dok to logi bez problema handla)
Sad imam privremenu K235 i osjecaj tipkanja je uzasan hahaha al tipkovnica ne izvodi gluposti.
Sta se tice drugog odabira my keys s mi je skupa al za logi se ne bojim iskeširat malo više novaca jer su ipak pokazali do sad da su reliable, za razliku od spomenutog rocata

Pricekat cu BF da docekam MX Keys s na akciji, ako ne bude, mogao bih uzet tu old skul UltraX tipkušu!