Citiraj:
Autor lanoki
Meni je na pixel 8 pro jako dobra baterija ako usporedujem sa 7 Pro.
7 Pro je dobio duze trajanje baterije sa updatom na Android 14, oko 10-20%. 7icu sam morao staviti na punjac otprilike svakih dan, dan i pol.
8 Pro me iznenadio, traje mi malo manje od 2 dana sa mojim koristenjem. U ovih tjedan dana kolko ga koristim bio je 3 puta na punjacu.
|
Meni 4h SOT do 7%, s23+ mi je drzao 7h, tako da jako lose sto se baterije tice
a punjenje zal boze, nikako ga docekati tako da moram opet puniti preko noci ako hocu imati ujutro pun mob...kad god ga spojis pise sat i 20 da se puni, ali rekao bi da je blize 2h, nisam tocno pogodio pogledati u njega kad je prebacio na 100%, ali usb power meter mi pokazuje da puni sa 27w do nekih 50% i onda dalje sa 14w, neka skinu jos 10w pa mozda baterija prezivi tih 7 godina
Kad sam vec na zaljenju...video je los (ima jak noise i po svjetlu i po sumraku), photo je dobar i daleko bolji od od s23+ (cak se sa dxo mark slazem oko ocjene, ako koga zanima mogu uploadat svoj comparison), supalj zvuk dok kuckas po ekranu je cudan u najmanju ruku, ali i dok tipkas cujes kako ti prsti tuku po ekranu (nije greska, takav je dizajn, kod iphone ista stvar jer se rastavljaju od napred), nedostaje mi double tap to wake i sleep, citac otiska je isto katastrofa (dvaput sam dodao isti prst i svejedno me svaki treci put fula), AI feature jos nisam koristio, sumnjam da cu ikad
Kad sam se raspisao vec, uzeo sam sestri oneplus 10 pro, definitivno bolji bang for the buck (540 eura na aliju), photo nesto losiji, video isti sa manje noise, brzina jednaka kao na pixelu, sucelje jbg, pobjegao od njega kad su oxygen 12 pustili, ovaj oxygen 13 cak i prolazna ocjena, 80w punjenje mila majka
Kad povucem crtu malo mi je zao sto sam uzeo pixel 8 pro, ali lijen sam sad opet mijenjati, trebalo mi dva dana da sve prenesem i poriktam, mozda ako oneplus 12 bude imao bolju kameru se prebacim, ali samsunga vise nikad