Citiraj:
Autor sinisa1989
Ako ti njihov support nije pomogao s konkretnom procedurom i odgovorima, bojim se da ni ovdje nećeš dobiti odgovor koji želiš. 
Jesi konkretno "razgovarao" s nekim ili si samo slijedio proceduru koju ti sustav nudi?
|
Sto vise vacam secanje sumnjam da sam ukucao kod, i google me informirao za opasnost racuna, ali ja nisam obracao paznju. Isto kao i Pogy, neko je imao na racunu 5.000.000 dolara i tako. JBG ja sam zeznuo
Citiraj:
Autor pogi
Slično se meni skoro desilo jučer...
Dobijem poruku na FB mesinđer od nekog nepoznatog tipa koji radi u turskoj banci gdje je moj pokojni praujak samac držao 9 milja dolara od trgovine zlatom.... uglavnom malo se ja zafrkavao s tim tipom kako ništa ne kužim oko komunikacije emailom i kompjuterima i nakon 5 minuta mi dosadilo i kazem mu da je dosadan i kazem bye bye...
Za par minuta dolazi mi od njega poruka da mu posaljem 6 digit code koji mi se pojavio u notifikacijama FB-a pa da će mi on pomoći... jebate to je provjera u FB kad se logiraš na FBu nepoznatom deviceu i ja skužim da mi taj tip ima passwd od mojeg FB accounta!
Kako? Nemam pojma. Otišao sam u FB postavke i odlogirao sa FB sve druge uredjaje osim PCija i promjenio passwd.
Nikako mi nije jasno otkud, kako je došao do mojih login podataka
|
Sad si mi vratio secanje. Slicno nesto sa novcem i meni je ponugeno ali ja sam iskljucio razgovor. Izgleda da sam ukucao 6 broja, kod, u isto vreme me google upozorio da mi je racun u opasnosti ali ja nisam reagovao. JBG naseo sam.