Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 24.10.2023., 22:20   #3315
Sonim
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Par pitanja.

Ne voliš da idu u uho a želiš ANC? Jako teško da ćeš naći tako nešto. Baš zbog toga jer zatvaraju ušnu šupljinu su dobre za ANC.
Drugo, zašto ne Air Pods 2 ako ti odgovaraju (pogotovo ako imaš iP)? Nisu više tako skupe.

Huawei, dvoje sam sestri kupio u razmaku od 14 mjeseci, obje krepale po jedna. Ne znam koji model, ali jako nezadovoljni bili.
Ustvari, mislim da sam se krivo izrazio jer nisam baš istraživao previše. Trebao bi da mikrofon što manje lovi okolne zvukove tj razgovore. Npr kad imam teamse i još netko drugi u uredu razgovara da baš ne love i tu drugu osobu. Ne znam jel tu anc pomaže. Jer trenutne slušalice love glasove i ako je osoba više od 3m od mene.

@xlr
Da ovo prvo. Sjećam se ovog tvog posta od prije. Trenutno to nemam podržano pa mi se često neda prespajati s laptopa na mob jer moram uvijek prije napraviti unpair. Još na poslu koristimo Mac pa čak i kada je poklopljen (sleep) slušalice se spoje na njega.

Vidim da edifer ima neke nove pa bude popratio hoće biti na nekom popustu u narednim mjesecima.
Sonim je offline   Reply With Quote