Citiraj:
Autor Mommistake
Par pitanja.
Ne voliš da idu u uho a želiš ANC? Jako teško da ćeš naći tako nešto. Baš zbog toga jer zatvaraju ušnu šupljinu su dobre za ANC.
Drugo, zašto ne Air Pods 2 ako ti odgovaraju (pogotovo ako imaš iP)? Nisu više tako skupe.
Huawei, dvoje sam sestri kupio u razmaku od 14 mjeseci, obje krepale po jedna. Ne znam koji model, ali jako nezadovoljni bili.
|
Ustvari, mislim da sam se krivo izrazio jer nisam baš istraživao previše. Trebao bi da mikrofon što manje lovi okolne zvukove tj razgovore. Npr kad imam teamse i još netko drugi u uredu razgovara da baš ne love i tu drugu osobu. Ne znam jel tu anc pomaže. Jer trenutne slušalice love glasove i ako je osoba više od 3m od mene.
@xlr
Da ovo prvo. Sjećam se ovog tvog posta od prije. Trenutno to nemam podržano pa mi se često neda prespajati s laptopa na mob jer moram uvijek prije napraviti unpair. Još na poslu koristimo Mac pa čak i kada je poklopljen (sleep) slušalice se spoje na njega.
Vidim da edifer ima neke nove pa bude popratio hoće biti na nekom popustu u narednim mjesecima.