Citiraj:
Autor sinisa1989
Zanimljivo. Pravi sleeper. Na '300' staješ? Pretpostavljam da prednje gume mijenjaš češće nego ulje 
|
Yes, sve više od toga zahtjeva puno, puno više ulaganja, a ipak dolaze neke odrasle stvari na red..Obzirom da je spušćana, ima FR branike, 17" Superleggere, ductail Cupra spojler baš više i nije neki sleeper ako iole raspoznaješ aute. Očekujem 100-200kmh u rangu ~12 sekundi što je vrijeme sporCkih V8 vozila
Prednje gume nisu problem jer mi paljenje guma nema smisla, nije da šlajdram ko manijak, a FWD drift nije neka sreća
Oko ZG nažalost baš i nema cesta koje su sigurne i zanimljive za "spirited drive" kao u Istri npr. pa je prilika za gas samo noću
Citiraj:
Autor sinisa1989
P.S. Zanimaju me iskustva jer svako malo vidim dpf off i abnormalnu količinu crnila. I čuo sam od par poznanika kako su imali probleme relativno brzo nakon "tjuninga". Sad ne znam da li se potrefilo ili je loša mapa. Ili je pretjerano gaženje s lošom mapom napravilo kaos.
|
A gle, DPF off kilometri su obično 200 000+ i u pitanju bude 3.+ vlasnik, ode se kod nekog mapera koji samo rokne enter i uzme 250€ za mapu koja "odvrne" gorivo do jaja, u isto vrijeme kratke dionice, kreni stani i recept za skupljanje čađe je tu...
Kod čovjeka koji zna što radi dođeš i kažeš mu da želiš nešto snage s minimalno dima i to i dobiješ. Kada sam ženinu Octaviu RS 170 sa famoznim Siemens diznama prebacio na Bosch dizne + ECU, Muha je odradio mapu sa 140 na 170ks bez daška dima, iz auspuha izlaze mačuhice, jer nisam htio da žena dimi po gradu dok ide na posao, a nikako ženi objasnit da ne mora svako kretanje sa semafora bit gas u pod do 2000 okretaja pa brzina više