Citiraj:
Autor mamutarka
jebe me a1 a nismo ni započeli uslugu
nova kuća u ulici gdje je A1 sproveo optiku, susjedi koriste 2gbit (neki 1gbit dok ih ne prebace) najbržu optiku, sve šljaka
ja kontaktirao A1, sve može sve super dogovorimo, i zove ipak agent da iako podržava 2gbit i može se, za nove kuće puštaju samo 300mbit i onda za par mjeseci 2gbit
e sad, ja to hoću napismeno, da nebi bilo poslije ja potpiso ugovor a 2gbita nigdje, i pojeo vuk magare, i tu nastaje problemčić jer nemože valjda to napisat na ugovor
nigdje ne nalazim to da za nove kuće nedaju najbrži net, ima netko kakav info ili neš?
|
S A1 sve napismeno, mene su htjeli zeznuti i da nisam imao mail od agenta s točno onom ponudom koju mi je rekao preko telefona ne bi mi priznali žalbu i morao bi plaćati skuplji internet. Nikad nemoj vjerovati na riječ. Kada pitaš za snimku razgovora nema šanse da je dobiješ jer ih ne zadržavaju, zakonski ne moraju.
Meni su bili rekli da ću nakon 6 mjeseci plaćati 139kn, kad je prošlo 6mj. htjeli su naplaćivati 169kn i da nije bilo maila, ni bi ja vidio tih 139. Gamad samo takva.