Citiraj:
Autor murina
Sad se prebacujem na mob stavit par slika za pažnju jer mi se ne da ić spavat sa spoznajom da je sutra radni ponedjeljak
|
Čestitke na Miniju. Nek te dobro služi
Citiraj:
Autor Visage
Jel do slike ili je drveni umetak na volanu svjetliji od drveta ostatka elemenata? Inace pohvala za svako drvo u interijeru.
|
Do fotke je, volan je tvornički kao i komplet trim.
Samo je na tom djelu volana baš onaj svjetliji dio uzorka furnira.
Citiraj:
Autor papčić
Znam taj auto i dečka od kojeg si ga kupio, stvarno je u solidnom stanju, nema kaj. Često dolazi do e39 “fan kluba” koji je par radiona niže od frendove, pa sam i taj auto često viđao, i Imao priliku voziti se u njemu. Prije čangŠlang DriftPro guma su bile neke poderane do žica tako da su te na autu još i top
Nudio sam mu odradit kemijsko prije prodaje jer ga je dosta koristio njegov stari koji je lakirer i nema trena da nije u radnoj robi
Sretno dalje, valjda ste brzo rješili curenje antifriza
|
Haha hvala. Ma ok je auto za svoje godine kakvih sve ima. A i ovo je onak, taman da me drži zaposlenim a opet da nije nešto pretjerano skupo ili komplicirano za DIY
Da, to s antifrizom je bila komedija. Dakle dan ranije pogledam auto, vozim, pričali na parkingu onak sat vremena - sve ok.
Odem po auto idući dan, odvezem se i jedno pol sata kasnije zove me lik ''jel tebi nekaj curi, kad si otišao bila je lokvica na parkingu''.
Taman bio na Croduxu, pogledam ispod a ono laganini kaplje niz prednju stranu bloka. Reko da, curi antifriz
Veli on, daj dođem do tebe da vidimo kaj je i sredit ću ja to o svom trošku.
Reko ma ok je vjerojatno ili pumpa propišala ili brtva termostata.
Mislim fakat je korektan dečko, većina ekipe se ne bi ni javila.
Na kraju odveli auto do njegovog kolege, uzeo lik novu vodenu pumpu i idući dan veli možeš doć po auto.
Ono fakat sam bio ugodno iznenađen.