Citiraj:
Autor prileee
jedino nisam nasao koje su obracunske jedinice al racunam da je vise manje isto kao i kod bonbona.
|
Prema potrošnji bih kazao kako je obračunska jedinica na tomato manje povoljna nego na bonbonu, ali moguće da griješim. Kako sam prešao imam malo čudnu potrošnju.
Citiraj:
Autor prileee
edit: jos jedno pitanje za vas koji ste migrirali na tomato, je li se transfer obavio na dan kad je receno, odnosno je li downtime bio minimalan? Starcima je nezgodan trenutak da budu bez mobitela dan ili dva. Par sati bi se prezivilo.
|
Kod mene je sam prijelaz trajao valjda pola sata. Zakazali su za 8-12 ujutro, i baš me malo poslije 8 zvao frend i kaže da me ne može dobiti. Dok sam prebacio karticu i kupio bon, bio sam na tomatu.
Potencijalni problem organizacijske prirode je taj što kartice šalju HPom. Par dana mi je visilo hoću li dobiti SIM na vrijeme, na kraju je kartica stigla u srijedu a prebačen sam idući dan, kako su i najavili. Ovaj problem se lako eliminira tako da odeš u neki od centara.
Dodatno, prema tome kako navodiš da imaš 4 broja, moguće da bi ti razni operateri mogli ponuditi neki deal da te zadrže/dovuku sebi.