Citiraj:
Autor Mommistake
Jesi ti siguran da je to tvoj auto?
Jer ovo na volanu mu je cruise control, tako da tempomat ima. Vidljivo na slikama da ima i ambent light, čak i svijetli na slikama.
Mislim, ne vjerujem da čovjek laže direktno o opremi i onda očekuje šta točno? Da ti dođeš i vidiš na licu mjesta da nema i onda?
Kužim da laže za km i vlasnika, ali da direktno u oglasu laže za opremu, nekak sumnjam, iskreno.
Možda je taj isti lik nabavio još jedan identičan auto ko tvoj pa složio dva s jednoga?
Ako daje na rate, znači da ima obrt/firmu, sumnjam da direktno laže, iskreno.
|
To na volanu su koande za mjuzu koje ne rade jer je stavljena jeftinjara od radia za 300kn davno unutra
Taj ambient light koji se vidi smo brat i ja stavljali traku koja je inace na usb se napajala, ali su potrgane zice i to ne svijetli trenutno, nego je u toj garazi di je slikan auto takvo osvjetljenje da ok izgleda trenutno, tocno znam gdje i kako su zice potrgane. Covjek je zatamnio straznja stakla i stavio drugi vozacev sic i sredio branik prednji i zadnji, to je sve koliko vidim. Trebao bih otici i nagledat se pod auto dal je i dalje hrđav kakav je i bio