Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2023., 15:05   #70122
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Jesi ti siguran da je to tvoj auto?

Jer ovo na volanu mu je cruise control, tako da tempomat ima. Vidljivo na slikama da ima i ambent light, čak i svijetli na slikama.

Mislim, ne vjerujem da čovjek laže direktno o opremi i onda očekuje šta točno? Da ti dođeš i vidiš na licu mjesta da nema i onda?

Kužim da laže za km i vlasnika, ali da direktno u oglasu laže za opremu, nekak sumnjam, iskreno.

Možda je taj isti lik nabavio još jedan identičan auto ko tvoj pa složio dva s jednoga?

Ako daje na rate, znači da ima obrt/firmu, sumnjam da direktno laže, iskreno.
To na volanu su koande za mjuzu koje ne rade jer je stavljena jeftinjara od radia za 300kn davno unutra

Taj ambient light koji se vidi smo brat i ja stavljali traku koja je inace na usb se napajala, ali su potrgane zice i to ne svijetli trenutno, nego je u toj garazi di je slikan auto takvo osvjetljenje da ok izgleda trenutno, tocno znam gdje i kako su zice potrgane. Covjek je zatamnio straznja stakla i stavio drugi vozacev sic i sredio branik prednji i zadnji, to je sve koliko vidim. Trebao bih otici i nagledat se pod auto dal je i dalje hrđav kakav je i bio
strgani je offline   Reply With Quote