Kako je meni i zeni istekla promocija od 2 godine na bonbon pretplati i sad vec par mjeseci placam 16,50 eur sta mi je previse za nepotrebno previse jedinica gledamo pric na nesto manju cifru, na tomato pretplatu bez ugovorne obveze, taman srednja od 35000 jedinica od 11,90 u trajanju od 2 godine.
Takoder starcima ce uskoro istec onih 7,30 bonbon promocije pa ce im puna cijena od 13,50 eur isto biti debelo previse za citat osmrtnice i whatsapp, pa u ne nalasku boljih/manjih/jeftinijih tarifa onda bi i njih prebacio na taman malu od 9000 jedinica za 8,90 u trajanju od dvi godine.
Ako sam skuzia praksa je kao i kod bonbona do sad, pretplata bez ugovorne obveze, nema uspostavbe poziva, prenose se jedinice viska u iduci mjesec, jedino nisam nasao koje su obracunske jedinice al racunam da je vise manje isto kao i kod bonbona.
Za zenu i mene mislin da je ok, a starcima je i ova tarifa overkill al ne da mi se zajebavat s bonovima iako tu vidin da bi mogao imat 2000 jedinica (duplo prvih 12 mjeseci) za 4,90 eur.
Zna li tko za nesto bolje ili je ovo generalno ok ponuda?
edit: jos jedno pitanje za vas koji ste migrirali na tomato, je li se transfer obavio na dan kad je receno, odnosno je li downtime bio minimalan? Starcima je nezgodan trenutak da budu bez mobitela dan ili dva. Par sati bi se prezivilo.