View Single Post
Staro 18.10.2023., 15:38   #136
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Pošto sam od prvih dana bio Vipovac, nemam te CD-e kući, pa ako eto imaš volje, možeš slobodno nabacit negdje da se skine. Vjerujem da će se naći još netko osim mene kome će to biti nostalgija.

A ako netko ima uređaje koje rado želi poklonit/podijelit/zamjenit, tu smo.
Nema problema, evo LINK

Nisam ga želio staviti jer nisam želio da ispadne kao reklama, ovo je nekakva siva zona rekao bi. Proizvod i dan-danas postoji pa se može tako tumačiti, ali se firma promijenila pa tehnički nije isto.

Edit
Forum luduje, već drugi ili treći put imam problema sa citatima i duplim kopiranjem sadržaja.

Edit2
Eto me u 2h u jutro, kopam po starim arhivima i gomilama digitalnih "uspomena". Našao sam kratke skečeve ... rekao bih inače "reklame" ali su prekratke i nema spominjanja firme pa pretpostavljam da su bili nekakvi inserti ili kratki skečevi koje je Tele2 objavio ranih 2000-ih godina. Iz vremena kad je maskota Tele2 još bila mafia, ako se sjećate? Onda kasnije je došla crna ovca Gregor, a nakon njega oni cirkusanti.

Uglavnom, imam ukupno 23 snimke od kojih je svaka dugačka tek nekoliko sekundi, i budem ih uploadirao pa ih možete poslušati.
LINK

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 19.10.2023. u 02:30.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote