Citiraj:
Autor Neo-ST
Nije normalno, ali ionako ništa ne propuštaš. Glupi gimmick, bolje da su to izbacili i spustili cijenu. Ja i zaboravio da to imam koliko ne koristim.
|
Kako kome, nekome gimmick, nekom drugom korisna stvar. Recimo, meni je to zgodno za potpisivanje, crtkanje po screenshotovima kad nekom nije dovoljno očigledno ono što mu šaljem itd.
Isto kao što je nekim 10x optika gimmick a meni je to najbolja stvar na kameri, zato sam i morao uzeti s23u. Zato je po meni s24u downgrade, ne znam zašto prelaze na 5x, potpuno bezveze.
Citiraj:
Autor Sn4k3
Btw, ako si napravio malo jači debloat, baš me zanima što i koliko si time dobio. Pitam jer ja na svom nisam radio debloat. Osim što sam pogasio neke feature i izbrisao/disejblao aplikacije iz app liste, svejedno ne mogu ubiti bateriju u cijelom danu a punim do 85%.
|
Ma nisam ništa unofficial radio, samo sam poubijao sve što se dalo disableati/uninstalirati. Baterija je brutalna, meni je nedavno izdržala od ponoći pa ne 2 dana nego 3

. Strašno nešto, čitao sam još kad je izašao da je baterija strašna, ali ovo nisam očekivao. Tako to bude kad nema onog exynosa blizu
Citiraj:
Autor Warrior
Kako potpisujete PDF? Otvorite ga u kojoj aplikaciji da se može direkt na njega sa S Penom potpisati?
|
Možeš u običnom Adobe pdf readeru