17.10.2023., 19:17
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor Trekkie4
Edit2
Evo jedne ponude: ovo bude malo off-topic, i nisam bio siguran da li da to uopće stavim u ovu temu, ali (iskreno) samo tu i pripada. Kopajući po starim mobitelima pronašao sam glazbeni CD iz cca 2001, eventualno 2002. godine. Reklamni, kojeg ste mogli dobiti besplatno u svim "Simpa" prodavaonicama. Riječ je o "Cronet" servisu, odnosno reklami pa je samim time smatram starom i ne-aktualnom, ali komplicira situaciju što Simpa i dan-danas postoji u sklopu T-Mobile servisa, pa ne bih želio da ispadne kao reklama.
Ako postoji interes na forumu, i ako modovima ne smeta mogu ga uploadati i podijeliti sa svima. Čini mi se kao da sam još jučer slušao te pjesme na TVu, a onda čujem riječ "Cronet" i/ili referencu na Tomb Raider film sa A. Jolie i shvatim da je prošlo 20 godina...
Edit3
Nitko nije ništa rekao, pa je valjda OK. Za sad budem stavio samo fotke omota i CDa, a ako ima interesa stavim i audio zapis.

|

imam taj CD, to su dobri simpa songovi, napravljenu u duhu tog vremena, trendy muzika za tadašnje mlade
|
|
|