Citiraj:
Autor Igorr
Malo nam je zamrla tema
Je li slagao netko nešto u zadnje vrijeme?
Em volim generalno gledati što sve ljudi slože, em možda dobijem neku dobru insipraciju.
Meni idući tjedan stižu 2x Arendal 1961 surround i 2x 1961 height.
Surround će zamjeniti Wharfedale 9 DFS kao surround zvučnike, a ova dodatnka 2x height ću staviti za stražnje zvučnike, pa time kompletirati sistem da bude sve od Arendalea, a i upgrade će biti sa 5.1.4 na 7.1.4 sistem.
Planiram odmah nakon toga nastaviti (napokon) sa vizualno-akustičnim izmjenama same prostorije, ali to će vjerojatno trajati barem par tjedana jer imam baš dosta toga za odraditi, ali mislim da će biti tip-top nakon toga
Podijelim slike kako budem napredovao 
|
Baš je zamrla tema, da ju malo dignemo iz pepela ...
Kod mene je bio mali upgrade glede veličine tv-a. S 55" na 75" ... model Philips 75pus8807
Malo sam se igrao s kabelima pa je legao jedan diy kablovinjo wrapping GearIT14awg 2x7mm kabela za fronte i centar.
I dalje muku mučim s atmosima ... još uvijek ih nemam 🥺
Neodlučan sam što uzeti?! jer kojim god smjerom krenuo raspariti su setup pošto QA nema dedicated atmose, a QA3010s koje trenutno imam na back surround pozicijama su mi nekako bulky i to me užasno nervira. Najviše me privlače SVS prime elevation za atmose, a možda i za surround back pozicije.
U dogledno vrijeme u planu je tv vitrina na mjeru koju vješam na zid + akustični paneli cijelog ili djela zida iz tv-a što uvelike ovisi o WAF-u 😁🥰