View Single Post
Staro 17.10.2023., 05:32   #4711
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor p0laris Pregled postova
Mislim da je to kad ga spojis preko hdmi.
Umjesto da je tako sa DP... EDIT: LOL, sad tek pročitao kako treba. OK, sa DP radi normalno, a sa HDMI, to nije frka jer HDMI koristim samo za spajanje na telku.
Nego da li je istina da je spor kod prebacivanja rezolucije/modova?
To je netko spomenuo u komentarima na rtingsu, moja sadašnja krama to prebaci za cca 1sek.

Spomnijete Protis, mislim da imaju hrpu negativnih kritika vezano uz odnos prema kupcima, tu je Links izgleda miljama bolji.
Ja sam u stanju više platit proizvod ako znam da kupujem u dućanu/webu koji me neće sexat ako dođe do kvara ili nečeg sličnog.

BTW jedan od minusa tog Della bi isto tako bio da nema mogućnost nadogradnje FW, što možda i nije baš neki minus...ali možda bi da ima tu mogućnost, riješili to sa 4min sleep modeom...a možda su u šumi.

I da, Rtings radi na recenziji Giga M27Q V2.0 trenutno, daju se ful lako prepoznati po kutiji već, bez da se otvara.
Nema više BGR panel, nego RGB, ali sam vidio masu komentara da ima izražen glow i bleeding.
Tu je negdje sa Dellom po cijeni, ima KVM i FW upgrade, ali mi to pada u vodu, ako je slika lošij, a po komentarima na internetima izgleda da je.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 17.10.2023. u 13:50.
Disco je offline   Reply With Quote