View Single Post
Staro 14.10.2023., 20:57   #18784
superunknown
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Što je TV bolji, to je teže nać sadržaj za njega. Gledam Lotr na HBO Max, ne pali se ni HDR ni dolby vision, izgleda isprano slika. Posudim u videoteci neki bluray hdr, slika jedno 10x bolja od HBO Max-a...trenutno netflix nemam, na disney nema lotra, je li zbilja taj hbo max toliko loš oko kvalitete streaminga?
Na kraju sam počeo gledati blu ray 4k playere ali mi se to jednostavno čini nepraktično jer onda na kraju trebaš jedan ormar samo za diskove.
Kako rješavate ovaj problem, gdje naći stvarno kvalitetne 4k hdr/dolby vision sourceve?

Ako imas android TV ili kakav stikić/boks ( i nemaš problem s ajmo rec sivom zonom ) moja preporuka je syncler . Nema skidanja , na bazi streaminga je ,ali izvori su bazirani na Real debrid ili sl servisima i visokokvalitetnim ripovima kao sa boljih trackera , konkretno evo za TLOTR koji si pitao (BR Remux 112 Mbps i 157 GB , atmos zvuk , HDR i sve što ide )ili npr GoT ima od onih najmanjih SD pa do 80 90 Mbitnih 4K i oko 40 GB po epizodi ... sve radi bez stekanja , sučelje ( po meni jako lijepo napravljeno ) prilagođeno TV ekranima, TRAKT, TMDB , i još dvije Anime integrirane liste koje dobro dođu kad ne znaš što gledati ili želiš vidjeti što je novo i da ne nabrajam dalje ... samo treba dobar i stabilan internet i jedno pola sata vremena da se prvi put sve postavi i zaboraviš na njega
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20231014_204352_mfnr (2).jpg‎
Views:	221
Size:	167.2 kB
ID:	26705  

Zadnje izmijenjeno od: superunknown. 14.10.2023. u 21:16.
superunknown je offline   Reply With Quote