Ne znam da sam ikad za pumpanje guma na pumpi cekao duze od koje minute, u najgorem scenariju. Pokoji biciklist ili osoba koja ne zna sama. Alergican sam na preveliki broj baterijskih spravica, koje su postale civilizacijske proteze dokolice.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jedna manje reprezentativna, s vrha Stelvia ali pogled na cestu prema CH:

|
Banglovu prvu impresiju sam vec pohvalio ranije kad si stavljao slike. Ali vidim okvire tablice koje si autenticno postavio, pa se pitam, imaju li veliki servisi i dalje ruznu naviku, da bez pitanja skidaju, recimo tvoje M okvire, te postavljaju svoje s logom firme?
Jednom sam iz kafica, koji je bio iznad servisa u Grazu, sjedio i gledao da auto dodje na red. Nosac kompresora klime, nesto mi je prenosio pa su isli vidjeti zasto to radi. Sjedim te uz sve sto rade, dodje segrt klinac, nosi dva okvira, te vec poceo skidati moje, da mi postavi s logom njihove auto kuce. Jasno otisao sam dole i odmah su vratili.
Ali 90-tih, barem nekoliko puta, nisam imao pojma, dok nisam prao auto, pa shvatim da ti stave svoje. Pitam jednom prilikom u servisu, zasto to rade bez pitanja? Veli, ako je atraktivniji auto, sefovi vole da je uvijek dobra reklama za servis, a neki, ako imaju vremena, svakome ce staviti, ako vec nema njihovu od ranije.
Jel to i danas rade veci i renomiraniji servisi? Nikad nisam volio praksu, posebno kad sam imao okvire farbane u boji vozila, te mi nisu ni vratili, vec sam morao ici nazad po iste, a jednom prilikom nisu mogli naci.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Visage, kužim ja tebe, ali ti si otišao u drugi ekstrem.
|
Kako sam otisao u ekstrem, ako navodim ekstrem tumacenja tijela koje bazira standarda jos iz 90-tih, te aplicira u 2020-tima?
Bacite svi oko u temi, oni koje zanima,
Spiralu clanova uz vezane ICNIRP-om.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Pošto stvarno svoje vrijeme radije trošim trollajući (vidi iznad) ili vozeći ili šraufajući, neću se više boriti objašnjavajući jer - ruku na srce - nemam koga braniti
|
Pa komentiramo na forumu, ne uzima vremena vise od uobicajenog odgovora. Ako ce Hamm i jos pokoji forumas, koji izgara od zelje za kupovinom EV-a. A kod Hamma je pitanje dana kad ce prelomiti odluku, ako malo izvaze opcije, vec ima koristi da je procitao. Jer ponavljam, vecina nema niti primisli o drugoj strani medalje. Kako je god zeljeli tumaciti nakon.
Zivotno govoreci, imali ekstrema veceg od prikazanog:
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Trebalo bi malo razmišljati dalje od konzumerskog nosa i razmisliti koga se financira i kakva se ideologija zapravo podupire kupovinom Tesla automobila. Isto vrijedi i za cjenovno vrlo atraktivne kineze. Uplanirajte da vam djeca što prije uzmu drugi strani jezik kineski.
|
Sad smo krenuli u ozbiljne zakljucke, ali ostaje pitanje, koliko daleko se se osjecaj lagodno taj zakljucak prosiriti, te izgovoriti na forumu?
U smislu da ga razradis do kraja, koja mu je finalna namjena? Jer tad ti ne gine postati teoreticar zavjere, ili teoreticar prakse kako je danas zahvalnije sumirati. Mislim, vrlo je potkrepljivo, nije mi se tesko usaglasiti, ali iza njega ide jos strasniji usud i namjera.
Citiraj:
Autor buljaka
Usudite se u autu voziti bateriju po vrućinama?
Ja se ne zajebavam više sa time otpad mi je powerbank zapalio golfa
|
Buljaka,
zanimljivo, mozes li nam dati vise detalja o nesretnom dogadjaju po tvoj auto?
Nedavno sam spomenuo u temi, da su mi u Intexu rekli, da su povukli sve ala djepne startere, bas oblika powebank okrepljivaca. Da je bilo zapaljenja, pucanja, te da ne zele riskirati s kupcima.