View Single Post
Staro 14.10.2023., 08:51   #18780
Bratija
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
boldano nije sasvim tocno, znaci p7 capable player ce prikazat FEL no ne na nacin da je isti gledljiv, znaci ovisno o sceni koju hendla ili ce bit siv ili pikselast/krivo skaliran pa podsjeca na (distortirani) base layer ili ce cak bit samo digitalni sum

MEL i FEL su enhancement layeri. base layer je isti za oba (moze ga se prepoznati po stringu profila), a osnovna razlika izmedu enhancement layera je u bitrateu (FEL 2500kbps+) te dodatnoj opciji da FEL sadrzi i 10bitni layer za prikazivanje 12 bitnog sadrzaja.

i nema razloga da se ispricavas gro ljudi ovde se fura na OLED tehnologiju, pa nekako racunam da zele te televizore zbilja i pogurat kako spada, a ne da im sluze samo za otvoreno i maxtv

mozda smo se krivo skuzili, mislio sam da ima playera koji uopce ne mogu otvoriti P7 FEL datoteku (ili prikazu crni ekran ili sto vec), dok ovi drugi (tipa Zidoo, koji se koliko znam i reklamira da podrzava citanje) mogu otvoriti ali ce prikazati samo osnovni sloj i FEL sloj ce odbaciti... i sad zavisi kako je film poslozen, na nekom se nece ni skuziti, na nekom ce se vidjeti "cudne" stvari...
Bratija je offline   Reply With Quote