Citiraj:
Autor De5tr0yer
Koji me kurac onda handriš s tim da u 11 minuta pumpa gumu iz nule? 
|
Pa napumpa, šta ti tu i dalje nije jasno?
To je službeni podatak sa službenog sajta sa službenog mjerenja:
Citiraj:
*All data on this page is courtesy of the QiCYCLE lab, unless otherwise specified.
|
Ako ne vjeruješ tim podacima onda kupi uređaj pa se uvjeri, nemoj pričat napamet. Nije Xiaomi baš neka noname firma pa će navodit gluposti.
Citiraj:
Zato jer neki od nas vrednuju mišljenje drugih na ovom forumu više od plaćenih oglasa na youtubeu, a pogotovo u odnosu na šaomijeve napise na vlastitoj stranici.
|
Ne treba mi plaćeni oglas, imam uređaj doma i uvjerio sam se da radi jako dobro, i sad ti mene pokušavaš uvjerit što točno?
Zbog čega mi treba tvoje mišljenje kad nisi ni imao taj model o kojem se priča, a vjerovatno nije bio ni ispravan?
Tvoje mišljenje je u ovom slučaju potpuno irelevantno.
Citiraj:
Pa ti samo budi sretan kad ti skvikne smeće s kineskim QC i kad nećeš moći ostvariti garanciju, a nemoj mi doći ovdje kukat kak ti nisam rekao.
|
Normalno da ću moći ostvarit garanciju jer je kupljen u HR shopu, dakle, opet ističeš neke svoje probleme koje si imao, a uopće nisi imao ni model predviđen za EU tržište :facepalm:
A ne bojim se ni za QC, ništa nije lošiji od tog boscha kojeg hvališ koji je također made in china.
Stvarno imaš neke issues, daj oladi malo, sad ti je cijeli svijet kriv jer si dobio defektnu pumpu za gume pa vodiš neke križarske ratove

Ono, who gives a f... za nekakvu besmislenu pumpu, nek ih crkne i 10