Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.10.2023., 21:58   #69992
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
@Destrojer, potpuno je nebitno jel ti treba 3, 5 ili 20 min za napumpat 1 bar, uređaj ne služi tome da svaki dan pumpaš prazne gume.

Koji me kurac onda handriš s tim da u 11 minuta pumpa gumu iz nule?

Citiraj:
Ne nego napumpa 2 gume dimenzija 205/55/16 potpuno prazne do 2.5 bara i treba mu 11 min. po gumi.
Postoje specifikacije i recenzije, ne treba pričat napamet:
https://www.mi.com/global/product/xi...compressor-1s/

Citiraj:
Ti si imao stariji model jer i sam kažeš da nije imao usb c, i tvoje iskustvo se razlikuje od moga i mnogih drugih pa ne znam zašto bi bilo bitnije.
Zato jer neki od nas vrednuju mišljenje drugih na ovom forumu više od plaćenih oglasa na youtubeu, a pogotovo u odnosu na šaomijeve napise na vlastitoj stranici.

Citiraj:
Ne pada mi napamet praznit gume i punit samo da bi tebi nešto dokazao, vjerujem da imaš hrpu videa gdje se možeš uvjeriti.
Naravno da ti ne pada! Kako i bi kad znaš da od toga nema ništa.
Hrpu videa sam i ja napravo šaomiju da im pokažem da im je proizvod govno pa sam od toga imao - ništa.

Citiraj:
Ja sam za sada zadovoljan, a ti nađeš onaj koji tebi paše i s kojim možeš pumpat 8 kamionskih guma na jedom punjenju i svi sretni
Upravo to, u srž! Jesi zadovoljan - jesi. S tim da sam i ja bio zadovoljan sve dok nije počelo nezadovoljstvo

Pa ti samo budi sretan kad ti skvikne smeće s kineskim QC i kad nećeš moći ostvariti garanciju, a nemoj mi doći ovdje kukat kak ti nisam rekao.

EDIT: anyways.
----

Visage, kužim ja tebe, ali ti si otišao u drugi ekstrem. Pošto stvarno svoje vrijeme radije trošim trollajući (vidi iznad) ili vozeći ili šraufajući, neću se više boriti objašnjavajući jer - ruku na srce - nemam koga braniti, nit mi je stalo do tih osoba, nit mi o ICNIRP-u ovisi kruh. Dapače, ICNIRP se godinama nije spominjao u automobilskoj industriji, ali se onda netko, a nije niti jedan od ovih ICNIRP.OVACA, sjetio da bi možda trebalo nešto poduzeti i po tom pitanju.

Sad ću lagati (čitaj, nisam provjeravo) ali te fore o ICNIRPU sam prvi put čuo kad se vozilo moralo prodavati i na kineskom tržištu. A Kinezi su majstori u kopiranju, lošem prijevodu i korištenju kopija zastarjelih tehničkih standarda.
To bi mogli u nekakvom formatu nastaviti preko nekog drugog kanala, pa ako nađemo nekakav zaključak, skopiramo ovdje. Jer ne znam kog to zanima osim nas par.

---

anyways2:

Sezonu zatvorio danas, preko 900km.

Silvretta - Timmelsjoch - Jaufenpass - Stilfserjoch (Stelvio + naravno dio prema Bormiju dol-gor) - Umbrailpass - Julierpass.

Na Stelviu mi je počelo lupat sa stražnjeg kraja, nešto oko diferencijala, pa sam skratio pola dana boravak.
Doma na dizalicu, otpustio se glavni nosivi šaraf diferencijala
Steže se sa 200Nm, a sad da sam ja fulao kod zatezanja, sumnjam. Već je 2000km bez problema prošao. Mora da je alpski zrak kriv.

Silvretta

Timmelsjoch

Jedna manje reprezentativna, s vrha Stelvia ali pogled na cestu prema CH:

Pod Julierom:

Nije da sam majstor kadrova, ali kad se 11h u komadu vozi, nije da imam volje birat kadrove.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 13.10.2023. u 22:21.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote