View Single Post
Staro 12.10.2023., 15:20   #7
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
posto ste uputili par dobrih pitanja, jos jednom sam provjeria prije nego odgovorim

znaci ovako, kratka povjest glasi da sam ja nedavno (izmedu ostalog i ovde na forumu) trazia zamjenu za svoj u2414. najblizi kandidat za nasljednika je bia u2722 ali onda sam na njusci vidia lokalni oglas za monitor iz potpisa, star pola godine. nakon nesto cjenkanja dobia san ga po zbilja dobroj cijeni i frend svrati do mene da ga pogleda jer i sam trazi monitor vece dijagonale.

nakon sta se vratia kuci ubaci model u nabavu i dobije povratni info da e-point nudi oznakom slican ali cijenom znantno povoljniji nego moj kad je nov i nazove ih. na upit da li je mozda monitor koristen kad je cijena tako osjetno niza od ostalih ponuda (akcijska cijena je bila cca 180E, redovna oko 250),

odgovore mu da je monitor potpuno nov, da su ih prodali vec dosta ali da je jamstvo ograniceno na godinu dana.

covjek se ipak odluci kupit, isporuka je bila brza i dobije vrlo korektan primjerak s malo bb.

sve bi proslo ok da on nije otisao na hp stranicu gdje isti taj monitor ima tri god garancije, sto ga je nagnalo da im se ipak javi i raspita dodatno.

a ovo je ps odgovora:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mail.png‎
Views:	506
Size:	21.1 kB
ID:	26686  
flyer1 je offline   Reply With Quote