Ja sam pro cjelogodišnjih za Zagreb ako ne živiš ili redovito ne moraš ići po brdima u okolici. Ono, ako padne snijeg, da možeš reći idem sutra kad počiste ralicama jer eto imam 5 godina stare cjelogodišnje.
U 6 godina i 40 000km moje CC+ su bile 4 puta u dodiru sa snijegom. 1 pravi snijega na autoputu (guma je prošla jednu zimu i jedno ljeto tada već), 1 jača bljuzga u Sloveniji (prošle godine) i 2 dana koja nisu vrijedna spomena za snijega. A išli smo po zimi preko cijele Hrvatske putovati, išli smo u Liku se sanjkati i slično.
Ako nisi lik koji mora biti baš svugdje kad padne snijeg i tako radiš/živiš u Zagrebu ili okolici koji nisu na brutalnim brdima - go for it.
S financijske strane ušteda je oko 3000-3500kn, no najviše sam cijenio što nisam morao kod vulkanizera, jer oni uvijek nešto razje*u na autu.
Da, kad prvi puta padne snijeg ćeš se brinuti kuda i kako. Da kada prvi puta guma prokliže na prvu masnu cestu kad je temperatura oko 0 - ćeš se pitati zašto imaš te gume i da barem imaš zimske. Puno ćeš biti prema sebi kritičniji recimo to tako. S druge strane, ljudi se voze na S3+ gumama starim 6 godina i prepečenim. Nećeš ti biti problem na masnoj cesti jer će se svima sklizati, samo ljudi šute o tome. Imam 3 primjera kako je ekipa letila van ceste jer su mislili da su im 2-3 godine stare zimske bogom dane.
Uglavnom, ako si prosječan vozač, normalna osoba koja ne želi sve najbolje, odi na njih.
EDIT:
Na novom autu imam ljetno zimski set i već mi je muka od pomisli na vulkanizera.