Ako sam na nekom slaganju kompa vidio sve moguće početničke greške, onda sam ih tu vidio. Evo zašto :
1) ludo jak procesor - kao 3200 kao single core ili 3800 kao dual core nisu dosta jaki, pa trebaju razni 3700+ ili 4200+. Ma uzmi odmah FX60 pa si miran...

2) matična - sistem "tek toliko da ima proc gdje upiknut". Ima i boljih ploča...
3) 4 keksa memorije na A64 platformi...uzmi 2x1Gb PQI i gledaj da ima UCCC čipove na sebi.
4) Maxtor disk, a hoćeš se baviti obradom zvuka? Samsung P120 je put kojim trebaš ići, još dva komada u RAID i Bog te veseli.
5) Izbor casea - ma glavno da ima napajanje u sebi, jel? Nađi si kvalitetan case i napajanje kupi odvojeno. Ovo koje dolazi sa ovim caseom i nije oličenje tišine.
6) Ludo jaka grafa - i sa slabijim ćeš biti zadovoljan. Ne treba ti odmah najjače što se može kupiti. Također zašto baš mora biti ATi je neobjašnjivo, no svatko ima svoj ukus, jel...
7) DEBILIZAM PRVE KLASE - takva grafa i onda najjeftiniji monitor. Pa jesi li ti, pobogu, normalan? Monitor koji ne može prikazati 1280 rezu u 85 MHz? Zbog izbora monitora ti ne bi dao ništa jače od X300SE, jer, suočimo se s tim, ne treba ti. Radije uzmi neki X800XL ili GTO2 i pošten monitor. Ili još bolje, 2x17" LCD ako zbilja govorimo o pravoj obradi zvuka.
8) Na tipkovnici i mišu se ne štedi, no mislim da malo bolja tipkovnica i MX 500 bi bili bolja kombinacija.
9) audio podsustav je plači majko...dobro ti ljudi kažu, daj starome Bug (ne mogu vjerovati da to govorim...) i neka pročita review X-Fi kartica. Ima boljih kartica od te. A ako se misliš baviti profesionalno obradom zvuka, igrama na takvom stroju nema mjesta. Tu smo došli do pitanja tišine. Nigdje ne vidim malo bolje/tiše coolere za grafu i proc, pasivac na NBu, neki 12 cm system fan, neko tiho kućište kao P180 ili P120, front panel sa potenciometrima, eventualno zvučnoj izolaciji...Daj malo i o tome razmisli.