Citiraj:
Autor Hamm
Parkside....ne fakat treba odustati od tog smeća. Ne znam rješenje osim da kupiš nešto tipa bosch ili makita.
Jedino s čime sam stvarno zadovoljan je ona prva prva verzija parkside udarne bušilice (velika na struju) i sabljaste black. Ostalo je žali bože. Ili radi na pola ili je krepalo.
Googlao sam light code možda su bili pametni ali nema nikaj oko toga. 
|
Za mene je to sve isto, jednako se kvari i Parkside i ostalo. Imao sam Makitinu kutnu brusilicu, prekidač je sve više i više zaštekavao dok nije prestao raditi. Zatim Metabo aku bušilica izgubila snagu. I zadnje što sam koristio da nije Parkside je SDS bušilica od Boscha, nisam uspio izbušiti beton jer je kvačilo stalno proklizavalo. Nema više koliko para, toliko muzike, nego kako ti grah padne. Sad imam skoro sve Parkside jer trebam hobi, a ne profi alat i koliko je plaćeno, isplatilo se.
Nema nigdje kodova, nema druge nego kupiti i spojiti smart bateriju pa možda mobitel izbaci koja je greška.
Citiraj:
Autor fre@k
Dali mozes rukom pomjerati list prema gore i dolje, ako cujes skljockanje, nosi na reklamaciju. Dovoljno je da ti udari jedamput pod koso i da pukne unutri. Neznam na parksideu di je prekidac ali da nije on u nesto lupio pa ostao zaglavljen, ako ga mozes skinuti pa multimetrom izmjeriti dali prebacuje izmedu "0 i 1"
|
Ne mogu toliko koliko se inače pomiče, ide možda 1 mm gore-dole i par mm naprijed-natrag. Lijevo je prekidač, zapravo nije klasičan prekidač nego tipkalo. Prvo se stisne unlock i onda možeš uključiti.