View Single Post
Staro 09.10.2023., 22:30   #931
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Parkside....ne fakat treba odustati od tog smeća. Ne znam rješenje osim da kupiš nešto tipa bosch ili makita.

Jedino s čime sam stvarno zadovoljan je ona prva prva verzija parkside udarne bušilice (velika na struju) i sabljaste black. Ostalo je žali bože. Ili radi na pola ili je krepalo.

Googlao sam light code možda su bili pametni ali nema nikaj oko toga.
Za mene je to sve isto, jednako se kvari i Parkside i ostalo. Imao sam Makitinu kutnu brusilicu, prekidač je sve više i više zaštekavao dok nije prestao raditi. Zatim Metabo aku bušilica izgubila snagu. I zadnje što sam koristio da nije Parkside je SDS bušilica od Boscha, nisam uspio izbušiti beton jer je kvačilo stalno proklizavalo. Nema više koliko para, toliko muzike, nego kako ti grah padne. Sad imam skoro sve Parkside jer trebam hobi, a ne profi alat i koliko je plaćeno, isplatilo se.

Nema nigdje kodova, nema druge nego kupiti i spojiti smart bateriju pa možda mobitel izbaci koja je greška.

Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Dali mozes rukom pomjerati list prema gore i dolje, ako cujes skljockanje, nosi na reklamaciju. Dovoljno je da ti udari jedamput pod koso i da pukne unutri. Neznam na parksideu di je prekidac ali da nije on u nesto lupio pa ostao zaglavljen, ako ga mozes skinuti pa multimetrom izmjeriti dali prebacuje izmedu "0 i 1"
Ne mogu toliko koliko se inače pomiče, ide možda 1 mm gore-dole i par mm naprijed-natrag. Lijevo je prekidač, zapravo nije klasičan prekidač nego tipkalo. Prvo se stisne unlock i onda možeš uključiti.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305