Taman bih htio sa starog paketa prijeći u novi i zamijeniti dodatni prijemnik i dodatni daljinski s jednim daljinskim, međutim, imam LG WebOS, pa ne znam kad će aplikacija biti spremna. Za Tizen krajem godine, kažu, za LG ne znaju tako da bih morao uzeti android box.
I sad, pitanje, za one koji možda već imaju android box od T-Coma. Može li se s njegovim daljinskim upravljati i TVom kao što se može s daljinskim od Firesticka i Chromecasta?
Navedeni TVi su mi u apartmanima, gosti (u pravilu Talijani) se redovito gube s dva daljinska, pa moram dolaziti kliknuti "source" na daljinskom od TVa da bih prebacio na HDMI.. U glavnom, pilana.
Aplikacija bi riješila sve probleme, no, kako je trenutno u ponudi 6 mjeseci za 1 Euro, prešao bih sada, pa me zanima je li moguće s tim daljinskim palit/gasit TV i volume control da eliminiram, zasad, barem daljinski od TVa, pa da bude sve na jednom?
Ujedno, naravno, može li se na tom android boxu instalirati aplikacije sa storea (Netflix, HBO) ili samo i isključivo maxtv na njemu radi?