Evo weekend zakljucaka... dobre stvari:
- fizika puno bolja nego FM7 (svi assistovi off + simulation steereng, igranje na volanu)
- FF po defaultu sranje, al kad se tweak-a i smanji damping, kroz volan se kuzi sta auto radi i solidno je blizu jednom ACC-u
- pasice se sad mogu vozit i opet, na volanu se kuzi kako auto reagira i stvarno solidno odradjen posao naspram FM7, nije ACC level voznje po pasicama, al je dobro
- multiplayer regulacije su top, nije mi se jos desilo da am okrivljen za nesto sto nisam bio kriv
Lose:
- na konzoli se igra zna random crashati
- ima glitcheva u grafici koliko ti srce pozeli
- nisam skuzi traction control/abs settinge bas, to je potencijalno lose odradjeno... npr. Audi R8 GT3, i sa traction controlom na off, vozi se kao TC2 setting na ACC-u i nema wheelspen-a koliko god se dalo gas... tu moram vidit ima li da se mapira TC/ABS +/- pa da je supported u autima koji to imaju, a ak ne, onda je to stvarno lose sto se tice GT3 autiju
- AI zna bit uzasno los prvi krug, jednom kad se stvori prostor izmedju auta, stvarno dobro voze, al pocetna guzva, fakat su kaos i siledzije
- car leveling nije moj djir i malo me uhvati depresija na pomisao koliko sati cu izgubit levelajuci aute koje zelim modificirati/voziti
Al sve u svemu, na volanu igrat multiplayer online je takav gust, imam osjecaj da cu dosta vremena spalit na FM8