Frende, ja ne znam gdje nije raspad sistema ovih dana. Nije da branim tomato/A1 (zabole me za njih i sve ostale operatere podjednako), ali činjenica je da mnogi misle da mogu raditi 3x više posla nego li realno mogu. A onda kada dođe vrijeme da netko nešto iz svijeta ideja pretoči u stvarnost, nastupa šta drugo nego pad sistema. I ničeg više nema
Prebacio sam se na tomato jučer ujutro. Uplatio sam bon 6€ i aktivirao tarifu optimala. Odmah nakon aktivacije tarife dobio sam slijedeću poruku
Citiraj:
PROMOTIVNE JEDINICE ZA PRIJENOS BROJA l Dodijelili smo ti 1000 jedinica iz Promocije za prijenos broja na tvoju OPTI MALA/OPTI SREDNJA/OPTI VELIKA tarifu. Dodatne jedinice mozes iskoristiti do isteka trenutno aktivne tarife. Stanje jedinica provjeri pozivanjem *102*1#. Vise na https://www.tomato.com.hr/uvjeti-koristenja/bonovi. Tvoj Tomato
|
Uz poruku sam dobio i tih hiljadu jedinica.
Imao sam prethodno iskustvo na tomatu kada mi jednom prilikom nisu dodali novac na račun nakon obavljene web kupnje bona. Nešto je failalo u sistemu pa sam zvao SZK. Dao sam im broj računa ili što već pa su to ručno odradili. Taj put mi nisu stavili na račun dodatne jedinice (koje slijede iz web kupovine bona) ali mi se nije dalo natezati oko toga.
Poanta priče: kada kiksa sistem ima tamo jadnika koji ti to mogu ručno odraditi.
Danas sam dobio ovu poruku, koja me ostavila blago zbunjenim
Citiraj:
PROMO ZA PRIJENOS BROJA l Ako u sljedecih 30 dana ukljucis jednu od novih Tomato tarifa na bonove, na dan ukljucenja tarife dodjeljujemo ti promociju za prijenos broja u iznosu od 1000 dodatnih jedinica. Posalji A na 13435 i odaberi tarifu koja ti najvise odgovarala ili posjeti Moj Tomato Aplikaciju i odaberi jednu od ponudjenih tarifa, a info o dodjeli promocije stize SMS-om. Vise informacija o nasoj ponudi na www.tomato.com.hr. Tvoj Tomato
|
Pretpostavljam da je ta poruka jednostavno zakašnjela.