Citiraj:
Autor Hamm
Fala qurcu maknuli su onu GADARIJU prije janomirskog mosta na skidanju zagreb zapad sa obilaznice. Ne znam čija je to maloumna ideja bila i tko je to sporeveo ali nadam se da je dobio otkaz tamo gdje je radio.
|
Naravno, veseliš se tome jer si vjerojatno dolazio iz pravca Samobora/Bregane u Zagreb, no pitaj sad one koji dolaze obilaznicom sa istočnog dijela grada gdje stanuju, a moraju doći na posao na zapadni dio grada, sad ZGB obilaznica ujutro stoji zbog svih koji se isključuju na čvoru Jankomir, odnosno sad ujutro više nemreš proći prema Zaprešiću ili Bregani ili dok jednom ne smrkne, drugome ne svane.
Da se razumijemo, nemam nikakav osobni interes da mi više odgovara nova ili stara (privremena) regulacija, no ono što sam viđao i sad vidim je to da su se staroj (privremenoj) regulaciji na Jankomirski most s zapadne strane koliko toliko (polako) moglo ući sa dva prometna paravca, sad se ponovno ulazi samo sa jednoga, a ovi koji se spuštaju s obilaznice ili moraju uhvatiti nekog spavača koji im ostavi malo razmaka ili nečiju dobru volju da ga propusti.