Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.10.2023., 14:57   #69854
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Te koji su pametni pa preko benzinske zaobiđu kolonu...ihjaoooo premetačina cijelog auta, rekltalni pregled, pa bi 5h čekali psa za narkotike. Zapamtili bi mi taj trenutak. Dedicirao bi policajce koji bi samo psihički maltretirali "pametnjakoviće".
Zasto je ovo problem? Covjek ode na benzinsku napumpat gume, al u zadnji tren shvati da su mu napumpane i nastavi ravno i ukljuci se, dalje je na njemu kako ce se ubacit... I dalje ne vidim sto bi to bio problem, ljudi se snalaze, neki idu zaobilaznim pravcima, neki eto, preko benzinskih... Kada vlasnici benzinskih uvedu rampu za izlaz, problem ce biti rijesen... Na kraju krajeva, to je njihovo privatno vlasnistvo pa ako vlasnici benzinskih sa time problema nemaju, ne znam sto se ti bunis...

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Što prije se naučiš gurati u ZG to ćeš prije doći na svoje odredište, na žalost.
Na zalost, ovo je jednostavno istina svugdje... Treba postivati pravilo veceg i jaceg i zdravo, to je jedini nacin da ostanes ziv i da ne razbijes auto sebi ili drugom...

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
...pa nisi zapazio najnoviju modu Glovo/Wolt vozaca iz auto skole Filipina/Indije/Nepala/Pakistana/...

znaju se voziti po biciklistickim stazama, ili ako ih nema na nogostupu, moze i nogostup. Ne pricam da idu do haustora dostave, vec doslovno potegnu po citavom (recimo) Dezelicu, skroz do pocetka Frankopanske. Ako i nema uopce biciklisticke, nije problem, samo uspore, ili oni misle da uspore. Brze dodju, te ne trebaju cekati iza auta semafore. Nova vrsta taksista, samo s izmisljenom prednoscu prolaza. Samo cekam da dignu zivce ljudima, pa da zakonski jos rigoroznije smisle kazne, za nas normalne koji koristimo i dva kotaca povremeno
Moram priznat, nekidan vozim Palmoticevom od Boskoviceve prema Hatzovoj, kadli gledam Woltovca kako mi ide u suprotnom smjeru... I blicam ja njemu da koji je njemu k, kadli on meni saku pokaze u smislu da ce me skucat?!?!?!?!?!

E TO nije u redu... Takve idiote policija treba lovit, a ne one jadnike koji krate put preko benzinske...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4