To nije točno. Guranjem samo dižeš tlak ostalima i riskiraš da te netko udari..u kojem god pogledu.
Taj mentaitet "snađi se" ne došao iz nekih drugih krajeva koji su njegovali kulturu opančastva koje je jako cijenio na svu sreću pokojni gradonačelnik.
@visage...često se vozim i sa gospođom kad jednom u nekada odem na posao u firmu pa da ne idemo s dva auta. Ali da vidim kako se ekipica vozi. Nisu baš pri zdravoj pameti.
Prošli utorak mi je teta iskočila iz pakringa na Novoj cesti. Nije ni skužila kaj je napravila. Izbjegao sam je migracijom iz desne u lijevu traku. Čak nisam ni trubio..nema smisla. Kokoš nije ni gledala di ide i to kaj ću ja trubiti može samo meni škoditi jer kada me pogleda tupim pogledom da kaj ja njoj imam trubiti...samo ću je htjeti skratiti za glavu.
Inače se moja gospođa prigovara da previše puštam ljude što možda i radim jer politika "ja ja ja i samo ja" (opančarska) ne vodi nigdje. Pustim koga mogu samo pustim glas, bicnem idi frende samo idi.
Jedan od rijetkih primejra kulturne vožnje u ZG je Zagrebačka i sve sporedne ulice kaj idu na nju ili s nje. Tak bi se trebalo voziti svigdje.