Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.10.2023., 12:56   #69845
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Tamo kod placa je to doseglo i višu razinu, voze se po traci za skretanje pa nastavljaju ravno, kod Inine benge..
Pustim jučer jednog koji se tako ubaci direkt pred semaforom za ljevo na Vukovarsku, ide odmah iza ženskica neka i gura mi se u blatobran, potrubim joj, buni se na veliko. Gestikuliram nek ode ravno i okrene se polukruzno ako se ne moze ubacit, ode u krizanje iz trake za ravno i zakrči križanje, njih 4 stoje u križanju blokiraju promet Vukovarskom.

Ta ekipa koja se ubacuje 90% vremena to ne rade na način da ne utječu na ostatak prometa.

Ja se često na križanju Savske i Vukovarske kod MUPa iz trake za ravno ubacujem na skretanje za lijevo na Savsku, ali to u 100% vremena odradim kada netko zaspe na zeleno bez da zadržavam promet. Ako mi to propadne, pospem se pepelom, odem ravno i okrenem se polukružno. Ne ometam promet nasilnim guranjem

Isto tako i Selskom na skretanju Jadranski most, na veliko se dolazi trakom za ravno skroz do semafora i gura u skretanje na most, ali to se odrađuje na način da ovaj iza mora potpuno stati i zakočiti promet bespotrebno i smanjit protok tim semaforom. X puta sam produžio ravno kada ne ulovim spavača na mobitelu, samo da ne bih smetao, odmah me stigne bezobrazluk koji sam htio napraviti

Realno bi trebalo postaviti stupiće tamo kao kod Kauflanda na Rudeškoj.