Citiraj:
Autor De5tr0yer
U kojim međuljudskim odnosima svi mi jesmo je irelevantno
|
Ucinilo mi se da nesto od ranije predbacujes Medi, pa nisam imao kontekst. Ali sad nije vise vazno, kad si naveo da se ne poznajete.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nema tu mudrosti: jasno je ko dan da nitko ne može sa sigurnošću reći što je adekvatna granica.
|
Zapravo, ljudi iz struke koji se protive samoproglasenim tijelima, vele da se puno vise moze reci, ali da imaju gluho uho od WHO-a. Istog iz kojeg je izasao osnivac ICNIRP-a Repacholi, inace blisko vezan za industriju, te je cak i ostavku dao zbog moguceg
sukoba interesa. Velim moguceg, jer tako mu je WHO preporucio, da im ne bude teret.
Popis imena i prezimena znastvenika iz svake zemlje, koji su potpisali UN-u apel, u kojem konstatiraju da su trenutne preporuke nedostatne, a da WHO ne radi svoj posao. Ironija, da neki s popisa fizicara, medicinara, cak su i navedeni kao WHO suradnici!
Nize je precizna lista svih potpisanih:
Nevezano za EV, cisto primjera radi, kako izgleda svijet u kome se zadaje standard, koji se ne moze obraniti pred javnosti. Trenutak, kad preuzima odgovornost za ono sto treba potvrditi. Znaci preko bare u Senatu, postroje pred odborom FCC i FDA, a oni imaju najlaksi zadatak na svijetu, predociti pun stol studija koje dokazuju zdravstvenu sigurnost. Temeljiti na bilo cemu svoje tvrdnje, navesti rezultate koje temelje kroz kontinuirano pracenje. Sto ponude osim mucanja i nacelne price? Kapitalno nista!
Ali jedno je distancirano hvaliti se posredstvom medija, a drugo kad se sami moraju izloziti. Slikom i tonom:
Autor Inovator
Meni osobno je zanimljiv ovaj dio koji ste potegnuli o učinku EM polja s obzirom na jakost struje u EV-u na ljudski organizam. Mislim da se o tome zbilja treba raspravljati na ozbiljnoj razini.
|
Vjerojatno se nece brzo desiti, kao i ni s prijasnjim revidiranjima u koje su se zaklinjali, pa danas pricamo drugacije.
No, ponavljam, bit ce pomak i da se prisile za navodjenje potencijalnih zdravstvenih rizika, pa nek kupci sami odluce.
Pokusavam naci u email bazi, pozive koje su slali proizvodjacima EV-a, o nacinu na koji stite kabinu, jedini koji se javio, te cak i poslao dokumentaciju je bio Nissan. Stavise potvrdili su da je (tada) imao bas veliku svijest o tematici.
Citiraj:
Autor raliSHA
Malo me potakla ova rasprava o magnetskim poljima u autu da bacim računicu
|
Ralisha, jesi ziv
nema nekoliko dana, da sam molio Pavunu, da mi da neki izlist biofizicara i vojnih znanosti na temu EMF-a, jer tvrdi da vojna barata s neusporedivo vecim opusom.
Inace vozi Toyotu iz 2007 i ne zeli EV-a, a moze ga dobiti bez prebijene pare.
Ili kako on veli, sve ostalo su manifestacije i sitne medijske korekcije.
Citiraj:
Autor murina
|
A sto imas reci
na ovo?
Da nije Leno ili netko dobio 8Cecu na prvu voznju, jer bome se sjecam da je isto imala rucni?
Nije li tuzno, gotovo nenormalno, da nesto sto se zove Cuore Sportivo, trenutno nema jednog rucnog u citavoj ponudi modela
Tvoja Giulietta je zapravo bila zadnji u popisu rucnog.
...