Da, nazalost sve ide u tom smjeru da mene autokuca moze peglat u dupe kolko god oce s tim, tvrdit da je nesto dobro napravljeno a i laik mrtav ladan vidi fuseraj... A ja tehnicki nemrem nis. Leasing kuce boli dupe dok god im lova neide iz dzepa. Ali ce te rado izjahat u guzicu kod vracanja automobila koji ima par crtica po laku od parkanja u gradu, i natjerat da saniras o svom trosku.
Sve je jasno kad mi je na sve ocito vidljive govnarije po laku (ostecenja, nepolakirane fleke, baloncici, neravnine, narancina kora...) - jedan lik iz tog ovlastenog servisa u facu rekao da sam ja tamo dosao trazit dlaku u jajetu.
No, ok, trenutno je dogovoreno i cetvrto lakiranje (jos samo 2 od 4 panela su losa

) ali u drugoj lakirnici, i navodno ce se sad drzat dogovora. Zivi bili pa vidjeli. A kad rijese, napisem tu tocno sve detalje koji servis, full review, all the details with glorious photos
Pa ako sprijecim par forumasa da tamo ikaj kupe ili servisiraju ili (nedo bog) lakiraju - bar neka pozitivna stvar u svemu.