View Single Post
Staro 01.10.2023., 14:40   #1999
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor keki22 Pregled postova
Nismo se shvatili onda dobro. Brzina mora biti 70% od one koju si ugovorio.

Iimaš raznih statistika od kvalitete mreže do gluposti koji su radili sa onim mobilnim flatom kad su ljudima to ukinuli susjedu su u na prigovor zbog kvalitete signala odgovorili nakon 47 već kad je bio kod drugog operatera. Nakon 19 dana bez odgovora susjed se obratio HAKOM-u nakon kojih ih je Hakom upitao zašto nema odgovora, povratno informacija je da trenutno imaju puno zaprimljenih prigovora i da ne stignu odgovarati.

Na telemach stranici dan danas stoji za moju adresu da je njihova optika dostupna što nije točno kad god ostavim podatke zove me neki lik iz telemach prodajnog centra iz nekog ducana i kaze to je greska ocigledno Vama nije dostupna optika.

Pustili su u rad optičku infrastrukturu bez pozivnog broja za SZK znaći i IVR je zakazao.

Telemach i ostale operatere ne možeš opće uspoređivati, cijeli život sam u Telekomunikacijama.
Ali dobro, di je ta statistika, to me zanima, ali nigdje ne mogu pronaći. U tome je problem.

Ja ne govorim da nisu imali problema, imali su hrpu prilikom procesa prebacivanja iz Tele2 AB u UG, sami su priznali te probleme, te obeštetili korisnike kad je cijeli proces tranzicije završen. Bilo je problema čim su pustili optiku, ni to ne osporavam. Ali je izuzetno glupo tvrditi da još uvijek imaju masovne probleme i žalbe kada ih nemaju.

Svatko tko krene novi, treba mu da se malo uhoda. Trebalo je i njima kada su uvodili nove usluge. Ali sada kada već malo duže nude usluge, sada stvarno nema problema niti sam vidio da se itko žali po forumima na uslugu. Čak je i ovdje na forumu tema tiha. Zaista ne vidim čemu toliki hejt prema njima.
Marko :) je offline   Reply With Quote