View Single Post
Staro 01.10.2023., 13:38   #1998
keki22
Registered User

Datum registracije: Dec 2022
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Kod mene iskustvo suprotno. \_(ツ)_/

Mene i dalje zanima neka statistika, nešto. Bilo što što potvrđuje tvoju tezu.

Ne, nije. Pročitaj zakon i uvjete korištenja usluge operatera. Zakon određuje da ti operater mora isporučit minimum 70% brzine interneta koju plaćaš. Operater ako hoće može sam odrediti hoće li podići tu granicu na 75, 80 ili 90%, ali na manje ne od 70% ne može ići.

Uvjeti korištenja Telemach fiksne usluge na vlastitoj infrastrukturi govore sljedeće:

Ukratko, na optici garantiraju da je minimalna brzina ona koju plaćaš, pa ako uzmeš paket 1/500, to je ujedno i minimalna brzina.
Nismo se shvatili onda dobro. Brzina mora biti 70% od one koju si ugovorio.

Iimaš raznih statistika od kvalitete mreže do gluposti koji su radili sa onim mobilnim flatom kad su ljudima to ukinuli susjedu su u na prigovor zbog kvalitete signala odgovorili nakon 47 već kad je bio kod drugog operatera. Nakon 19 dana bez odgovora susjed se obratio HAKOM-u nakon kojih ih je Hakom upitao zašto nema odgovora, povratno informacija je da trenutno imaju puno zaprimljenih prigovora i da ne stignu odgovarati.

Na telemach stranici dan danas stoji za moju adresu da je njihova optika dostupna što nije točno kad god ostavim podatke zove me neki lik iz telemach prodajnog centra iz nekog ducana i kaze to je greska ocigledno Vama nije dostupna optika.

Pustili su u rad optičku infrastrukturu bez pozivnog broja za SZK znaći i IVR je zakazao.

Telemach i ostale operatere ne možeš opće uspoređivati, cijeli život sam u Telekomunikacijama.

Zadnje izmijenjeno od: keki22. 01.10.2023. u 13:50.
keki22 je offline   Reply With Quote