Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.10.2023., 11:28   #69691
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Da. I sad si zamisli, kupiš rabljeni auto i netko je napravio baš to i dogodi ti se prometna..... A ima takvih auta po našim cestama hrpa.
Vrlo interesantna pomisao, o kojoj, moram priznati, nisam razmisljao. Prvenstveno nezgodna za hoch limuzine. No, nisam dobro zavrsio kasnu misao.

Htio sam pitati, konkretno kod najnovijih vozila, recimo da sam dejstvujes ili s Mehom, kako ovlasteni serviser tumaci tvoje stanje vozila. Pitam u slucaju, da nije guzva, da se posvetio vozilu, te provjerom vidi da ih nemas. Ili jednostavno da, recimo, Lewis je nabavio 5 najzescih masina za rendering, jednaki broj Eizo 8k monitora, nakon nesrece sredi karoseriju u ovlastenom sve stavke, ali nema novaca za sve zracne, nema ni osiguranje (Coconut) bas ga mjesec potrefi da je suh bez kinte.

Servis veli:

1) Gospodine Lewis, molimo Vas da potpisete papir u kojem na vlastitu odgovornost preuzimate vozilo, znajuci da ste upozoreni od nas kao servisa, da se dovodite u opasnost, zbog nepostojanja dormeo jastuka.

2) Gospodine Lewis (kod nas ili mozda u inozemstvu, x zemlja) ako nemate sredstava za sanaciju jastuka, duzni smo prijaviti da se vozite s vozilom koje nema zastitu kod sudara.

3) Koga briga, stavite ili ne stavite, mi smo svoje napravili.

Malo sam napuhao sve, ali zanima me danasnje tumacenje ove situacije, zapravo kod bilo kojeg najnovijeg vozila.

...
Visage je offline   Reply With Quote